Оставить заявку Заявка на
подбор репетитора
Самая популярная Украинская платформа для поиска репетиторов по любому предмету на всей территории Украины и по Skype!

Все клиенты остаются довольны результатом работы менеджера.

У нас есть возможность подобрать именно того репетитора, который специализируется на решении актуальных для вас задач.

Приглашаем к сотрудничеству учителей и репетиторов.
Выгодные условия, удобный сервис и ученики со всей Украины.

Главная > Новости > Відомі умови приймання до вузів у 2014 році

Відомі умови приймання до вузів у 2014 році

2013-11-19 23:33:06

Відомі умови приймання до вузів у 2014 році

Міносвіти оприлюднило вимоги до вищих навчальних закладів та закладів післядипломної освіти, наукових, освітньо-наукових установ, що надають освітні послуги за дистанційною формою навчання з підготовки та підвищення кваліфікації фахівців за акредитованими напрямами і спеціальностями.

Заява про участь у конкурсному відборі до вищого навчального закладу подається в паперовій або в електронній формі не більше ніж до п'яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж на три спеціальності в кожному з них.

У заяві вступники вказують напрям (у разі вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра) або спеціальність (у разі вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, спеціаліста, магістра) та форму навчання.

Вступники мають право подавати сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, виданий у 2014 році, або сертифікати чи їх дублікати, видані у 2013, або 2012, або 2011, або 2010, або 2009, або 2008 роках.

Прохідний мінімум, який потрібно набрати на ЗНО, не змінився: 124 бали - з непрофільних предметів і 140 балів - з профільних. Також у вузів залишилося право підвищувати прохідний мінімум з профільних предметів, а також встановлювати не одну, а дві профільні дисципліни.

У списку пільговиків, тобто тих, хто має право на вступ поза конкурсом, змін також не відбулося.

Крім того, Умовами встановлено, якщо зарахований до вузу України абітурієнт після закінчення вступної кампанії передумав там вчитися, то на вакантне місце навчальний заклад має право проводити додатковий набір.

Наказ Міносвіти від 30.10.2013 р. №1518 набере чинності з дня опублікування (станом на 12.11.2013 р. не опублікований).

Мы воплощаем ваши идеи и создаём то - за что не берутся агентства и студии. Над созданием стартапа мы используем лучшие и проверенные технологии.

Создание стартапов ❝ ArnitUA © 2008 - 2024 ❞ при поддержке компании Всеосвіта

Служба поддержки
Присоединяйтесь!