Оставить заявку Заявка на
подбор репетитора
Самая популярная Украинская платформа для поиска репетиторов по любому предмету на всей территории Украины и по Skype!

Все клиенты остаются довольны результатом работы менеджера.

У нас есть возможность подобрать именно того репетитора, который специализируется на решении актуальных для вас задач.

Приглашаем к сотрудничеству учителей и репетиторов.
Выгодные условия, удобный сервис и ученики со всей Украины.

Главная > Все репетиторы > Репетитор Pіман Олександр Анатолійович
Видео
помощь

Предлагаем посмотреть видео в котором подробно рассказывается как оставить заявку на репетитора.

Анкета репетитора

Pіман Олександр Анатолійович

Киев

Немецкий язык

Стоимость урока (60 мин)
от 50 грн.
до 80 грн.

Возрастные группы учеников

до 100 лет

Уровень подготовки ученика

- Начальный

Место проведения занятий

- С выездом к ученику

Дни занятий

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс 

Время занятий

Утро День Вечер Не важно 

Дополнительная информация

Варто зазначити, що попри свій молодий вік та невеликий стаж роботи кандидат добре володіє сучасною німецькою мовою на рівні С1+(наявний дійсний сертифікат DSD C1 2008), 2007 та 2008 року був відзначений стипендіями та грамотами(є у наявності) Гете-Інституту та німецькою культурно – освітньою організацією Initiative Deutsche Sprache за досягнення у вивченні німецької мови. 2008 року кандидат посів абсолютне І місце у IV. етапі Всеукраїнської учнівської олмпіади з німецької мови.Цього ж року представляв Україну на Міжродній Олімпіаді з німецької мови у Дрездені. Претиндент також має добрі навички у викладанні та здібності зацікавити студентів у вивченні німецької мови. Кандидат працює з молодими людьми віком від 12 до 18 років, мовна компетенція яких відповідає рівню А1,А2,В1 та В2.Можуть бути розглянуті й інші пропозиції. Ціна за 1 академічну годину складає від 50 до 80 грн. Можливим є проведення уроків тривалістю у 1;1.5 та 2 академічні години.Перше заняття є безкоштовним(щоби студент та батьки змогли переконатися у омпетентності репетитора). Якщо учень проявляє надзвичайні здібності чи великий потяг до вивчення мови кожного уроку на думку репетитора, то таким учням щоразу (залежно від роботи на кожному уроці) надається фіксована знишка у розмірі 10 гривень.Репетитор виїзджає до учнів, що мешкають на \\\"Правому березі\\\" не занадто далеко від станцій метро(розглядатимуться й інші варіанти).
Урок проходить енергійно,цікаво та плідно.Кожного разу учень бере з собою певні знання з граматики та фонетики і застосовує їх практично за допомогою різних форм пропонованих репетитором завдань. Пишіть та дзвоніть! Завжди будемо раі співпраці! Адже німецька є мовою,яку дійсно варто вивчати!

Мы воплощаем ваши идеи и создаём то - за что не берутся агентства и студии. Над созданием стартапа мы используем лучшие и проверенные технологии.

Создание стартапов ❝ ArnitUA © 2008 - 2024 ❞ при поддержке компании Всеосвіта

Служба поддержки
Присоединяйтесь!